Mobila-Moderna

     Mobila-Moderna.ro este un magazin online ce comercializeaza mobila si accesorii (biblioteci, bucatarii, dormitoare, canapele, masute, etc. Import Polonia, Italia, China) .


Firma SC GEROVLAST EXIM SRL

 

  • Oferim consultanta de specialitate in alegerea produselor comercializate de noi si garantam calitatea acestora, astfel ne propunem sa castigam multumirea clientilor nostri.
  • Desfasuram promotii frecvente la toate categoriile de produse, oferind reduceri de la 2 pana la 10% si chiar transport gratuit. Suntem unici importatori ai marcii Sport Fitness, benzile de alergat oferite de noi sunt de cea mai buna calitate si la preturi fara concurenta.
  • Showroom-urile noastre din judetul Dambovita va invita sa vizionati si chiar sa testati benzile de alergat, bicicletele fitness, stepperele si bancile de exercitii ce la avem expuse.
  • Suntem o firma in plina ascensiune si de aceea cautam mereu sa fim inconjurati de oameni profesionisti si capabili, acceptam oferte de colaborare atat de la persoanele fizice cat si de la cele juridice, firme ce doresc sa-si extinda activitatea sau gama de produse.
  • Depozitele noastra din judetul Dambovita ofera spatii destul de incapatoare pentru a va depozita produsele, in cazul in care sunteti o firma ce doreste sa se extinda in partea de sud a tarii.